Szolgáltatói kérdöiv

Nagyon köszönjük, hogy kitöltitek kiállítói magazinra és felajánlásokra vonatkozó kérdőívünket. Fontos számunkra, hogy minél több látogatót vonzzunk be a kiállításra, ezért a nyereményekre és a főnyereményekre is külön marketinget építünk. 

A kiállítói füzetben való szereplés jó lehetőség kimelkedni a szolgáltatók közül, mivel 500 példányban kerül nyomtatásra, így minden pár kap rögtön a belépésnél egy példányt. A kuponok között elhelyezett kedvezmény pedig még vonzóbbá tehet 1-1 szolgáltatást.

Bármilyen kérdésetek felmerülne a lentiekkel kapcsolatban, mindenképpen keressetek minket, vagy egyedi kérés/kérdés esetén is egyeztessünk!

Kérlek a kérdőívet akkor is töltsétek ki, ha semmi plusszra nincs szükségetek, illetve nem szeretnétek felajánlani tombola nyereményt a látogatók részére, mert így tudjuk, hogy nem kell érdeklődnünk. 

A beküldés határideje: 2022.09.30.

Tombola nyereménysorsolást 2 óránként tervezünk sorsolni az aktuálisan jelen lévő párok között.
Értékben ezeket 0 és 50.000 Ft közé számoljuk. Ezek lehetnek egyedi kedvezmények (pl. 30% kedvezmény szolgáltatásból), vagy akár tárgyi felajánlások, stb...
Főnyereményeknek az 50.000 forint értéket meghaladó felajánlásokat tekintjük. Ezeket a rendezvény végeztével, a hétvége alatt megjelent pároknak sorsoljuk ki.
Főnyeremény felajánlásával automatikusan Marketing támogatói státuszba kerül, ami további kiemelt megjelenítésekkel jár.